Hakkespett

tonje.bmx@gmail.com

Amalya Rezazadeh

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Amalya er barne og ungdomsarbeider. Hun har vært ansatt siden 2008, og er utdannet fransk litteraturlærer.

Bertha Synnøve Larsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Bertha er pedagogisk medarbeider på Hakkespett. Hun har jobbet i Myrsnipa siden 1990. Bertha har mange interesser bla båtliv og turer. Hun har to hunder som hun trener diverse "hundesport" med. I 2015/2016 tok hun Fagbrev i Barne- og Ungdomsarbeiderfaget.

Hanne Johanson

hanneovalle@gmail.com

Aslaug Stanghelle Auestad

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Aslaug er pedagogisk medarbeider på Hakkespett. Hun har vært ansatt siden 2001. I tillegg til all sin erfaring er hun driftig og ernergisk person. 80 % stilling.

Maren Meling Rasmussen

Stilling: Støttepedagog

Linn Lorentsen

Stilling: Støttepedagog
linn.lorentsen@sandnes.kommune.no

Måltrost

Måltrost avdeling

Stilling: Annet
maltrost.myrsnipa@barnehage.no

Ellen Birgitte Ingvaldstad

Stilling: Pedagogisk leder

Ellen Birgitte er pedagogisk leder på Måltrost og har jobbet i Myrsnipa siden 2006. Ellen Birgitte er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. 100 % stilling.

Hege Flåt

Stilling: Pedagogisk leder

Hege jobber som pedagogisk leder på Måltrost. Hege er interessert i friluftsliv, musikk og forming.

Amalya Rezazadeh

Hanne Johanson

hanneovalle@gmail.com

Anita Hana

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Anita er ansatt i 100% stilling som pedagogisk medarbeider på Måltrost. Hun har vært i Myrsnipa barnehage i mange år. Anita er kreativ, stukturert og positiv.

Elise Paulsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Elise har jobbet i Myrsnipa siden 2011. Hun er pedagogisk medarbeider på Måltrost i 50 % stilling. I tillegg er hun vikar de dagene hun ikke jobber fast.

Ellen Eide

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ellen Eide jobber som pedagogisk medarbeider på måltrost. Ble ansatt i 1997 og har høy grad av kompetanse og kunnskap om barn og deres behov. 50 % stilling.

Andre ansatte

Silje Ellingsen

Stilling: Daglig leder

Silje er Daglig leder i Myrsnipa.

Anne Marie Ommundsen

Stilling: Vikar

Anne Marie er ringevikar i Myrsnipa barnehage. I tillegg til å være vikar hos oss jobber hun på et sykehjem. Hun er ei sprudlende og engasjert dame.

Klaus Endresen

Stilling: Vikar

Klaus er ringevikar i barnehagen. Han har tidligere jobbet fast på Måltrost. Klaus er interessert i musikk, film og fotball . Har tidligere en lang karriere som salgskonsulent i et plateselskap.

Loida Rivas Seland