Førskolebarna på tur til Dalsnuten.

Dette året har vi bare hatt 2 Førskolebarn i Myrsnipa barnehage. Vi har derfor hatt et flott samarbeid med en "nabobarnehage". I dag, 7.mai 2019 var dagen der vi var med på denne barnehage sin tradisjon: Å bestige Dalsnuten.

Turen startet fra parkeringsplassen ved Gramstad. Det er 7.mai men når turen startet kom det en god snøbyger og det blåste kald vind. Ingen sure miner og pågangsmotet var høyt. Etter en stund kom sola igjen og når vi hadde pause varmet sola. Når det ble brått oppover var det fremdeles et godt pågangsmot og alle barna kom seg opp uten problemer. På toppen ble utsikten betraktet, vi spiste lunch og snacks i le av varden og alle skrev navnet sitt i boka som ligger i postkassen på toppen. Turen nedover gikk også bra. Vi hadde tid å leke en stund ved en Gapahuk før taxien hentet oss. En fantastisk tur med flinke barn.