• Barna på Hakkespett har laget Fortellinger og illustrert fortellingene.

Hakkespettavdeling i Myrsnipa barnehage er "stor" avdeling. Kommunikasjon, språk og tekst er et fagområdet vi er opptatt av. Nå vi leser bøker så kan vi også fortelle hvem som er forfatter og hvem som har illustrert boka. En dag fant en voksen ut at barna skulle få lage en fortelling selv. Gruppen ble delt i to. Hver gruppe laget sin egen fortelling. Den voksne startet med "Det var en gang" så fikk barna etter tur si litt hver. Det ble to herlige fortellinger. En annen dag tok vi frem fortellingene igjen og da "illustrerte" vi fortellingene. Det ble mange flotte tegninger.

04.02.2021 19.19
  • Følg Myrsnipa barnehage på Facebook

Myrsnipa har en Facebookside. Følg oss gjerne der.

08.06.2020 17.07
  • "Flyfabrikk"

De eldste barna i barnehagen har laget egne fly.

08.06.2020 16.59
  • Vi tilbyr matglede gjennom sunn og næringsrik mat

Hos oss får alle barn servert et varm måltid hver dag. Vi ønsker at alle barn hos oss skal få muligheten til å utvikle sunne matvaner gjennom å prøve nye smaker og variert mat. Hos oss skal de gode opplevelsene i måltidet være i fokus. Måltidet er en unik mulighet for å kunne skape den gode samtalen sammen med barna. Gjennom mat og måltid vil vi kunne tilby både språklig utvikling, nysgjerrighet, gode opplevelser, vennskap og matglede.

26.05.2020 10.57
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...