• Barna på Hakkespett har laget Fortellinger og illustrert fortellingene.

Hakkespettavdeling i Myrsnipa barnehage er "stor" avdeling. Kommunikasjon, språk og tekst er et fagområdet vi er opptatt av.
    Nå vi leser bøker så kan vi også fortelle hvem som er forfatter og hvem som har illustrert boka.
    En dag fant en voksen ut at barna skulle få lage en fortelling selv. Gruppen ble delt i to. Hver gruppe laget sin egen fortelling. Den voksne startet med "Det var en gang" så fikk barna etter tur si litt hver. Det ble to herlige fortellinger. En annen dag tok vi frem fortellingene igjen og da "illustrerte" vi fortellingene. Det ble mange flotte tegninger.

• Følg Myrsnipa barnehage på Facebook

Myrsnipa har en Facebookside. Følg oss gjerne der.

• "Flyfabrikk"

De eldste barna i barnehagen har laget egne fly.

• Vi tilbyr matglede gjennom sunn og næringsrik mat

Hos oss får alle barn servert et varm måltid hver dag. Vi ønsker at alle barn hos oss skal få muligheten til å utvikle sunne matvaner gjennom å prøve nye smaker og variert mat. Hos oss skal de gode opplevelsene i måltidet være i fokus.
    Måltidet er en unik mulighet for å kunne skape den gode samtalen sammen med barna. Gjennom mat og måltid vil vi kunne tilby både språklig utvikling, nysgjerrighet, gode opplevelser, vennskap og matglede.

• Hvem er vi?

Ta en titt på denne lille filmsnutten for å finne litt mer ut om hvem vi i Myrsnipa er :)

• GLEDING i praksis.

Førskolegruppa har i dag vært på Kvadrat for å dele ut Gledinghjerter med fine ord.

• GLEDING-DET MOTSATTE AV MOBBING

Tema for året 2019-2020 er GLEDING.

• Myrsnipa barnehage var med på "Hele Rogaland rydder "

NRK Rogaland arrangerer for tredje gang Ryddeaksjonen "Hele Rogaland rydder". Myrsnipa barnehage har vært med hvert år.

• Påsketradisjon

• Januar og februar på Hakkespett

I januar og februar er det fagområdet "Kunst, kultur og kreativitet som er fokus.

• Barnehagen deltar på svømmekurs.

Myrsnipa barnehage har fått plass på svømmekurs med Stavanger Svømmeklubb.

• Hakkebakkeskogen

I tillegg til barnehagens satsingsområde som er Kommunikasjon, språk og tekst så vil vi barnehageeåret 2018/2019Ivil vi også ha et eget tema som vi også vil jobbe med gjennom hele barnehageåret.
    Årets tema er HAKKEBAKKESKOGEN.

• Myrsnipa barnehage på tur

Myrsnipa barnehage drar på tur med taxi ut i naturen en dag i uken.

• Kommunikasjon, språk og tekst

Satsingsområdet vårt for barnehageåret 2018 - 2019 er kommunikasjon, språk og tekst.

• Velkommen til Høstfest!

FREDAG 3. NOVEMBER er det tid for årets tradisjonelle Høstfest. Foreldre og søsken inviteres da til fest i barnehagen. :)

• Maleuke i barnehagen uke 27

I uke 27 sommeren 2017 har sommeraktiviteten i Myrsnipa barnehage vært å male.

• God sommer!

Myrsnipa barnehage ønsker alle en riktig GOD SOMMER!

• MELSHEIMARSJEN 2017

Onsdag 21.06.17 var det klar for den tradisjonelle Melsheimarsjen. Vi så på værmeldinger og valgte en dag med bra vær.

• Myrsnipa med på "Hele Rogaland rydder."

Turgruppa i Myrsnipa har tidligere i år vært på tur og plukket søppel. Derfor meldte vi oss på "Hele Rogaland rydder."

• Barnehageplass i Myrsnipa?

Du er hjertelig velkommen som søker til Myrsnipa barnehage.
    Vi har fra nytt barnehageår ledige plasser både på stor og liten avdeling.
    Kom gjerne på besøk og se hvordan vi jobber.

• Melsheimarsj gjennomført med ny rekord!

• Melsheimarsjen

Torsdag 2.juni 2016 er vi klar for årets Melsheimarsj.

• Hurra for Bertha som er blitt barne- og ungdomsarbeider!

I dag bestod Bertha fagprøven, med vurdering meget godt bestått! Gratulerer til Bertha! Vi er veldig glade for å ha deg som barne- og ungdomsarbeider på Hakkespett!

• Utflukt til Alsvik Natursenter

Minner om SU sin familieutflukt lørdag 23.april.

• Karneval 2016!

I år kommer påsken tidlig...og dermed blir også karneval tidlig i år. Tradisjonen i barnehagen er at vi har karneval fredag før fastelavenssøndag.

• KREATIVITET OG SKAPERGLEDE

Vi er opptatt av at barna skal oppleve gleden av å skape noe selv.

• UT PÅ TUR!

I Myrsnipa er vi glade i å være ute!